Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jazzfestival Breda = Blues in de Beyerd

25 mei 2017 vanaf 15:00 tot 28 mei 2017 vanaf 23:00

Beste Beyerdgast,
Zondag a.s. speelt NAC de laatste wedstrijd om promotie naar de eredivisie. Hierdoor verwachten wij extra drukte in de Beyerd met hopelijk feestende NAC supporters. Dit zal zeker invloed hebben op de bijzondere sfeer die het optreden van het Schemerkelk Trio met Jan en Stella altijd teweeg brengt. Helaas hebben wij om deze reden doen besluiten dit optreden uit te stellen naar een nader te bepalen datum. Wij houden u op de hoogte! Excuses voor het ongemak !
 
Mikel en Orson

I.s.m. Han Hidalgo serveert de Beyerd deze 4 dagen een speciaal Jazzcookinmenu. Gerechten gebaseerd op bekende Jazzcomposities.

Ter info: In de jazzmuziek verwijzen veel titels naar eten en drinken, zoals ‘Coffee And Kisses’, ‘Drinking Beer’, ‘Art’s Oregano’, ‘Mangoes’, ‘Salt Peanuts’, ‘At The Codfish Ball’, ‘Strawberry Woman’, ‘The Funky Chicken’, ‘Cow’s Samba’, ‘Fish For Supper’, om een paar titels te noemen uit het zeer gevarieerde jazzrepertoire. Kijk op www.jazzcookin.net voor meer inspiratie.

The Taste Of Beer, Jazz & Blues

Culinaire recepten met ‘beer ’in de titel uit de jazz en blues. Met beschrijvingen van de titels en de recepten.
Deze publicatie is te bestellen bij de Webshop van www.biermagazine.nl


ONDERSTAANDE LINK WORDT BINNENKORT ACTIEF !

Klik hieronder en lees veel meer informatie over de blues optredens in de Beyerd en de rest van Breda tijdens het Jazzfestivall in de TRACK, clubblad van de SR&BB – Stichting Rhythm & Blues Breda

KLIK HIER – SRenBB TRACK

Gegevens

Begin:
25 mei 2017 vanaf 15:00
Einde:
28 mei 2017 vanaf 23:00

Locatie

Café de Beyerd
Boschstraat 26
Breda, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.beyerd.nl