BEYERD BIER HISTORIE

Beste leden van de Beyerd Broederschap,

Samen met nog 299 leden van de Beyerd Broederschap gaat u op woensdag 14 oktober op zoek naar de ware Beyerd Bier Historie. Meer dan 100 leden doen actief mee aan dit spektakel en uit de reacties van de verschillende groepen wordt er al veel plezier beleeft aan de voorbereidingen.

Heeft u zich ingeschreven maar geen actieve rol toebedeeld gekregen dan krijgt u bij deze toch een kleine, vrij in te vullen opdracht. Het Beyerd Bier Historie Dreamteam verwacht van alle leden van de Beyerd Broederschap dat u zich op enigerlei wijze passend zult kleden. Daarvoor kunt u uw keuze maken uit een van onderstaande periodes die deze avond de revue zullen passeren. Zoals daar zijn:

  1. De Egyptenaren.
  2. De Germanen en de Romeinen.
  3. De Middeleeuwen.
  4. De Industrialisatie in de 19e eeuw.
  5. De Crisis
  6. Het Heden
  7. De Toekomst

We verwachten dat u op EIGEN CREATIEVE WIJZE, bijvoorbeeld door oude materialen en/of gebruiksvoorwerpen, één van de genoemde periodes / thema’s probeert uit te beelden in uw outfit en/of met uw attributen. Het is zeker niet onze bedoeling dat u een waarheidsgetrouw kostuum gaat aanschaffen of maken!

Om onze intentie toe te lichten en te verduidelijken voegen wij TER INSPIRATIE een link naar een aantal foto’s toe. U zult daaraan kunnen zien dat zelfs met een eenvoudig passend hoofddeksel of een toegetakelde jas de bedoelde sfeer op een SUBTIELE WIJZE helemaal geraakt kan worden.

*KLIK HIER VOOR DE FOTO'S * - Kijk bij foto's 2015 !

PROGRAMMA:

Op woensdag 14 oktober wordt u vanaf 19u. (doch voor 20u.) verwacht in de Beyerd. De ingang is in de pasbaan, bij het restaurant. Hier wordt u ingetekend op de presentielijst en ontvangt u verdere instructies en behulpzame attributen. Het officiële programma zal uiterlijk rond middernacht afgerond zijn waarna er tot uiterlijk 01u. gelegenheid is voor de naborrel.

Wij wensen u, lid van de Beyerd Broederschap en deelnemer aan dit totaaltheaterspektakel, veel succes en plezier bij de voorbereidingen en laten ons graag door u verrassen.

Het Beyerd Bier Historie Dreamteam !

 

 

Folder-pagina-1

Uitleg en indeling van het evenement:

Een PDF met daarin informatie over het tijdsbestek waarin het evenement zich afspeelt. Tevens worden de 7 periodes waarin zich de hoofdacts afspelen extra toegelicht met informatie welke rol bier in die tijd heeft gespeeld.

KLIK HIER !

 

Artistieke inspiratie acts/kleding:

Willem en Bert proberen via deze presentatie een idee te geven op welke manier een tijdsbestek eenvoudig en creatief uitgebeeld kan worden. Let op deze presentatie is bedoelt als inspiratie, u kunt hier natuurlijk uw eigen creativiteit volledig op loslaten.

KLIK HIER !

Kledingsuggesties (1)

Kledingsuggesties (16)

Kledingsuggesties (24)

Kledingsuggesties (25)

De Beyerd Bier Historie nadert, al nieuwsgierig ?

Beste Beyerdgast,

Lees aandachtig onderstaande folder!

Heeft u zich nog niet ingeschreven ?
Doe dit dan snel. Dit Beyerdspektakel mag u niet missen en er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar!

Heeft u zich al ingeschreven ?
Heeft u er al zin in, bent u al nieuwsgierig, weet u niet wat u aan moet trekken of heeft u andere vragen! Komende week publiceren wij meer informatie. Via e-mail zullen wij u belangrijke aanwijzingen aanbieden om samen met uw collega leden van de BEYERD BROEDERSCHAP dit Beyerdspektakel wederom een onvergetelijke te maken. Houd uw mailbox in de gaten !!!  

Met gastvrije groet,
Mikel en Orson

 

Flyer-Bierhystorie

Op zoek naar de ‘ Beyerd Bier Historie’.

Welkom op de pagina over het evenement 'De Beyerd Bier Historie'. Onderstaand een aantal links die enige tekst en uitleg geven over het komende evenement.

Folder-pagina-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Folder-pagina-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Folder-pagina-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Folder-pagina-4