BEYERD BIER & DINER BIJ U THUIS !
Een BEYERD BIERDINER bij u thuis? Van donderdag t/m zondag bereidt onze keukenbrigade een 3 gangen biermenu in onze keuken. Hieronder kunt u het menu van deze week nalezen. Dit menu hoeft u enkel op te warmen volgens bijgeleverde instructie. Wij bezorgen het diner tussen 12u. en 18u. bij u thuis (vergeet niet om er een bijpassend bier bij te bestellen). Alvast smakelijk eten!
BESTELLEN voor het DINER:
U kunt dagelijks bestellen bij de Beyerd. Voor de weekenddagen vragen wij dit liefst voor vrijdagavond 18u. te doen. Uiteraard kunt u ook gewoon op de dag zelf nog bestellen, zolang de voorraad strekt!
Mail: info@beyerd.nl | Telefoon: 076-5214265
Met gastvrije groet,
De Beyerdfamilie !
Donderdag 21 januari 2021 t/m zondag 31 januari 2021
WINTERBIERMENU
UIENSOEP À LA CHOUFFE
Uiensoep met La Chouffe | Spek | Beyerd Bierkaasbroodje
GEPOCHEERDE VARKENSHAAS
Varkenshaas | Winterbier-Jagersaus | Roseval aardappelen
RODE VRUCHTENPARFAIT
Parfait van rode vruchten & Kasteel Rouge | Gel van zure matjes | Crumble van framboos
Menu: 3 gangen € 25,00
Voor erbij: BOSTELBROODJE met KRUIDENBOTER | € 4,00
Bierarrangement: 3 BIEREN - € 9,50
aperitief & voorgerecht: La Chouffe | hoofd: Beyerd Winterbier | na: Kasteel Rouge
BESTELLEN voor het DINER:
Voor donderdag en vrijdag - graag z.s.m.
Voor zaterdag en zondag - graag voor vrijdag 18u.
- Last-minute kan natuurlijk ook, indien voorradig! -
Mail: info@beyerd.nl | Telefoon: 076-5214265
BENODIGDHEDEN:
Grote pan met heet water | Schaar
TIP: Vul een pan 2/3 met water en breng dit aan de kook. Probeer tijdens de bereiding van het menu het water net onder het kookpunt te houden. Houd de advies bereidingstijd aan voor het beste/lekkerste resultaat.
BEREIDINGSWIJZE:
UIENSOEP À LA CHOUFFE
Uiensoep met La Chouffe | Spek | Beyerd Bierkaasbroodje
Verwarm de soep in een pannetje en serveer in een diep bord of kom met het Beyerd Bierkaasbroodje.
GEPOCHEERDE VARKENSHAAS
Varkenshaas | Winterbier-Jagersaus | Roseval aardappelen
Verwarm de zakjes met de varkenshaas en roseval aardappeltjes 10 minuten in het hete water. Verwarm ondertussen de saus in een pannetje. Haal na 10 minuten de varkenshaas uit het zakje en trancheer (snijd) deze in dikke plakken. Leg de aardappeltjes links bovenaan het bord en schakeer het vlees er voor. Schep een flinke lepel saus met de ingrediënten over het vlees. Garneer het gerecht met de salade.
BOSVRUCHTENPARFAIT
Bosvruchtenparfait | Gel van zure matjes | Crumble van framboos
Zet zodra de doos binnenkomt het bakje met parfait minimaal 2 uur in de diepvries (langer mag ook) en haal deze 20 minuten voor het serveren er weer uit. Serveer de parfait op een bordje en garneer met de gel van zure matjes en frambozencrumble.
Eet smakelijk !
Donderdag 28 januari t/m zondag 7 februari 2021
BEYERD VISMENU
HUISGEROOKTE FOREL
IJwit-venkelcrème | Geblakerde prei | Kapperappeltjes
TOMPOUCE VAN KABELJAUW
Gegrilde courgette | Gedroogde serranoham | Coulis van gele paprika & Cornet Oak
GEVULDE FLENSJES
Flensjes | Praliné met Chimay Rouge | Geroosterde hazelnoten | Mascarpone
Menu: 3 gangen € 25,00
Voor erbij: BOSTELBROODJE met KRUIDENBOTER | € 4,00
Bierarrangement: 3 BIEREN - € 9,50
voor: IJwit | hoofd: Cornet Oak | na: Chimay Rouge
BESTELLEN voor het DINER:
Voor donderdag en vrijdag - graag z.s.m.
Voor zaterdag en zondag - graag voor vrijdag 18u.
(Last-minute kan natuurlijk ook, indien voorradig!)
Mail: info@beyerd.nl | Telefoon: 076-5214265
BENODIGDHEDEN:
Grote pan met heet water | Schaar | Oven
TIP: Vul een pan 2/3 met water en breng dit aan de kook. Probeer tijdens de bereiding van het menu het water net onder het kookpunt te houden. Houd de advies bereidingstijd aan voor het beste/lekkerste resultaat.
BEREIDINGSWIJZE:
HUISGEROOKTE FOREL
IJwit-venkelcrème | Geblakerde prei | Kapperappeltjes
Serveer het voorgerecht bij voorkeur op een donker gekleurd bord. Spuit een dot venkelcrème links onder het midden van het bord en trek met een lepel een gebogen streep naar boven. Schakeer de forelfilet hierop en garneer het gerecht met de prei en kapperappeltjes.
TOMPOUCE VAN KABELJAUW
Gegrilde courgette | Gedroogde serrano | Coulis van gele paprika & Cornet Oak | Tomatenrijst
Verwarm de zakjes met kabeljauw, courgette, paprikacoulis en de rijst 10 minuten in het hete water. Presenteer het gerecht als een tompouce in deze volgorde: courgette, kabeljauw, coulis en serranokrokantje. Garneer met de tomatenrijst.
GEVULDE FLENSJES
Flensjes | Praliné met Chimay Rouge | Geroosterde hazelnoten | Mascarpone
Verwarm de flensjes in de magnetron en verdeel hierover de praliné. Rol de flensjes op en snijd deze in het midden schuin door. Leg de twee helften schuin over elkaar en garneer met geroosterde hazelnoten en de quenelle van mascarpone
Eet smakelijk !