KERSTDINER

VOORGERECHT
CARPACCIO VAN EEND
Dressing van sinaasappel, tijm & Gordon X-mas | Gekonfijte sinaasappel   |  Gegrilde little gem

  1. Carpaccio van eend
  2. Dressing Sinaasappel, tijm & Gordon X-mas
  3. Gekonfijte sinaasappel
  4. Little Gem
  5. Lampionvruchtje

Verdeel de carpaccio van eend over het bord. Sprenkel de dressing erover en garneer met de Little Gem sla, lampionvruchtje en gekonfijte sinaasappel.


TUSSENGERECHT 1
WATERKERS-ROOMSOEP
Waterkers  |  Courgette  |  Beyerd-bierkaas

  1. Waterkerssoep
  2. Geraspte Beyerd bierkaas
  3. Waterkers

Verwarm de waterkerssoep in een pannetje of magnetron. Serveer in een diep bord of kom en garneer met de Beyerd bierkaas en de verse waterkers.


TUSSENGERECHT 2
KALKOENROULLEAU
Gevulde kalkoenfilet  |  Knolselderijmousseline  |  Jus van roze peperbesjes en Tongerloo Christmas

  1. Kalkoenroulleau
  2. Knolselderijmousseline
  3. Jus van roze peper & Tongerloo Christmas
  4. Garnering

Verwarm de zakjes met kalkoenroulleau en knolselderijmousseline ongeveer 7 minuten in de pan heet water. Verwarm de jus in een pannetje of magnetron. Knip een puntje van het zakje met mousseline en spuit deze rechtsboven het midden op het bord. Zet een eetlepel rechtop in de mousseline en trek met de bolle kant van de lepel een streep naar links onder. Kleed het bord verder aan met de rouleau, jus en garnering.

 


HOOFDGERECHT VIS
GEPOCHEERDE KABELJAUW
See The Northern Lights-saffraansaus  |  Parel couscous  |  Wakamé  |  Gefrituurde uitjes

  1. Kabeljauw
  2. Parelcouscous
  3. See The Northern Lights-saffraansaus
  4. Wakamé
  5. Gefrituurde uitjes

Verwarm de zakjes met kabeljauw en parelcouscous 10 minuten (kabeljauw niet langer!) in heet water. Verwarm ondertussen de saus in een pannetje of magnetron. Verdeel de parelcouscous over de borden en leg hierop de kabeljauw. Garneer het gerecht met de saffraansaus, wakamé en de gefrituurde uitjes.


HOOFDGERECHT VLEES
VARKENSGEBRAAD
Beyerd Winterbier-honing-mosterdsaus  |  Pastinaakpuree  |  Geroosterde wintergroenten

  1. Varkensgebraad
  2. Pastinaakpuree
  3. Beyerd Winterbier-honing-mosterdsaus
  4. Geroosterde wintergroenten

Verwarm de zakjes met varkensgebraad, pastinaakpuree en wintergroenten ongeveer 10 minuten in de pan heet water. Verwarm ondertussen de saus in een pannetje of magnetron. Verdeel de pastinaak puree over het midden van de borden. Leg het gebraad speels tegen de puree met het bot de lucht in. Garneer met de wintergroenten en schenk de saus over het vlees.


NAGERECHT
CHOCOLADE & PEER
Carolus Christmas-chocolademousse  |  Stoofpeer in Gouden Carolus Christmas  |  Notencrumble

  1. Gouden Carolus Christmas chocolademousse
  2. Stoofpeer in Gouden Carolus Christmas
  3. Notencrumble en Kerstchocolaatje

Verwarm het zakje met de stoofpeer in het warme water. Knip de punt van de spuitzak met chocolademousse af en spuit deze creatief op het bord. Zet de stoofpeer tegen de mousse in de notencrumble en garneer met de perensaus en het Kerstchocolaatje.

 

DE BEYERDFAMILIE WENST U:

Fijne Kerstdagen en smakelijk eten!

Beste Beyerdgast,

* * *
KERSTDINER
UITVERKOCHT
* * *


Wij bezorgen 24, 25 en 26 december een
5 gangen KERSTBIERMENU
dat bestaat uit gerechten bereid met, en indien gewenst vergezeld van, bijpassende Kerst- en Winterbieren. De bereiding wordt zo eenvoudig mogelijk gehouden. Wij zorgen voor een duidelijke handleiding.


Kerstbiermenu 2020 € 45,00 p.p.
Bierarrangement € 13,50 p.p.
Bestaande uit 4 bijpassende bieren.

Bostelbroodje met smeersels € 4,00


Bestellen van het Kerstbiermenu kan tot en met woensdag 23 december 16u. Wij bezorgen het menu op de door u gewenste dag tussen 12u. en 15u.

Wij zien uw bestelling graag tegemoet en wensen u alvast fijne dagen in goede gezondheid!

De Beyerdfamilie