Live Zondag naar de Beyerd

Op zondag 7 februari om 16.00 uur gaat de Beyerd Live! Dit doen we via Twitch. Klik op onderstaande link om naar de uitzendpagina te gaan. Zodra we Live zijn ziet u dit vanzelf!

https://www.twitch.tv/beyerdbreda

U kunt de link openen op uw telefoon, tablet, computer of smartTV.
TIP: U kunt ook de Twitch-app downloaden om het streamen naar uw tv makkelijker te maken (maar dit is niet noodzakelijk).

Veel plezier tijdens onze Live uitzending en geniet van de bieren en hapjes!

BESTEL NU DE:

BEYERD LIVEBOX

10  Beyerdbieren  (5 verschillende, inclusief ons nieuwe bier) en een kleine borrelplank voor € 32,50. Bestel de 'BEYERD LIVE BOX' via mail info@beyerd.nl, wij komen hem dan graag bezorgen!

 

***  ZONDAG 7 FEBRUARI VANAF 16u.  ***

Zondag naar de Beyerd? Bekijk ‘t maar!

Eindelijk is het zover, op zondagmiddag mee naar de Beyerd. In een live uitzending proberen wij jullie weer eens mee te nemen in de Beyerdsfeer. Gezelligheid, warmte, sfeer, ambiance, vrienden, familie (dat zijn we toch allemaal een klein beetje van elkaar), bier, eten, bitterballen, borrelen enz.

Zondag naar de Beyerd? Bekijk het maar! wordt 7 februari vanaf 16u uitgezonden via internet. U kunt de uitzending volgen via smartphone, tablet, computer en smart-TV. Ongeveer 15 minuten voor aanvang van de uitzending verschijnt de LINK naar de uitzending op onze website en Facebook.

Programma & gasten:
We hebben een uitgebreid programma met filmpjes, interviews, live muziek, kijkje achter de schermen en de presentatie en proeverij van een nieuw Beyerdbier!

Meeproeven?
Wil je ook meeproeven bestel dan de 'BEYERD LIVE BOX' met daarin 10  Beyerdbieren  (5 verschillende, inclusief ons nieuwe bier) en een kleine borrelplank voor € 32,50. Bestel de 'BEYERD LIVE BOX' via mail info@beyerd.nl, wij komen hem dan graag bezorgen!

Tot zondag 7 februari om 16u. !