Brouwerij Arrangementen

HET BEYERD BIERARRANGEMENT

Wilt u op een bijzondere manier kennismaken met Café Restaurant Brouwerij de Beyerd ? Dat kan ! Wij hebben voor u volgend arrangement samengesteld wat bestaat uit:

  1. Rondleiding met welkomstbiertje uit eigen brouwerij, dit duurt ongeveer een half uur.
  2. Proeverijtje, wij serveren u 4 proefglaasjes speciaalbier en geven u daarbij een korte uitleg. Ongeveer 1 uur.

De kosten voor bovenstaand arrangement zijn als volgt opgebouwd: Welkomstbiertje met rondleiding € 6,50 p.p. (met een minimum bedrag van € 60,00). Proeverij € 12,00 p.p.

Dit arrangement kan eventueel naar uw wens worden uitgebreid met bijv:

  • Brouwerslunch bestaande uit een klein dagsoepje en drie Bierbostel-boterhammen belegd met Beyerd Bierkaas, Ardennerham en rundvleeskroket met Gulpener mosterd. € 14,00 p.p.
  • Diner, in overleg en afhankelijk van de grootte van het gezelschap kunnen wij u diverse dinermogelijkheden bieden. Bijvoorbeeld een 3 gangen brouwerijmenu bestaande uit gerechten bereid met bier.
  • Bierproefwedstrijd, wij presenteren u per tweetal een plankje met daarop 4 proefglaasjes speciaalbier. Op bijgevoegd proefformulier moet u invullen welke biertjes volgens u in de glaasjes geschonken zijn. Voor de winnaar is er een leuke attentie. € 6,00 p.p.
  • Proeverij aangevuld met extra biertjes, € 3,00 per extra proefglaasje.

Heeft u vragen en of speciale wensen, neem dan gerust contact met ons op zodat wij voor uw bezoek een passend arrangement kunnen samenstellen. Dit kan via e-mail: info@beyerd.nl of telefonisch op 0031(0)765214265.

Proeverij1

Proeverij2

CafeGasten2

Brouwerij4

Brouwerij3

Brouwerij2