BROUWERIJ

Brouwerij de Beyerd

Dat jongensdromen soms werkelijkheid worden, blijkt uit de realisatie van Brouwerij de Beyerd. Hiermee herstelt De Beyerd in 2004 een stukje verloren Bredase traditie. Waar in 1628 aan de Boschstraat brouwerij ‘De Drie Hoefijzers’ werd opgericht, is een kleine 400 jaar later het brouwers-ambacht terug in de straat. ‘Drie Hoefijzers Klassiek’ is dan ook het eerste bier dat hier volgens origineel recept gebrouwen wordt. Naast het Drie Hoefijzers brouwt de Beyerd ook verschillende bieren volgens eigen recept.

De koperen brouwketels en open gistkuipen geven zowel de brouwerij als het hiermee verbonden restaurant een bijzonder nostalgische sfeer. Achter de brouwzaal ligt de lagerkelder die aanzienlijk moderner aandoet.

Brouwerij4

Wilt u op een bijzondere manier kennismaken met de Beyerd? Dat kan want met dat doel hebben wij voor u onderstaand arrangement samengesteld:

 1. Rondleiding met welkomstbiertje
 2. Bierproeverijtje met 4 proefglaasjes.     

Onder de knop brouwerij kunt u een compleet overzicht vinden van onze mogelijkheden, prijzen en tijden. U kunt uw arrangement uiteraard ook uitbreiden met lunch en/of diner.