Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AANDEELHOUDERSVERGADERING

27 maart vanaf 20:00 tot 23:30

Aandeelhouder van Brouwerij de Beyerd

In 2004 is de Beyerd gestart met een eigen brouwerij. Om zijn gasten extra binding te geven met de brouwerij en de bieren die er gebrouwen worden is het sindsdien mogelijk hiervan aandeelhouder te worden. Op dit moment zijn er bijna 450 aandeelhouders welke als dank voor hun vertrouwen in Brouwerij de Beyerd jaarlijks welkom zijn op de aandeelhoudersvergadering.

Op deze gezellige avond wordt het afgelopen brouwjaar geanalyseerd, dividend uitgekeerd en ‘Het 4e Hoefijzer’ uitgereikt aan iemand die zich het afgelopen jaar verdienstelijk heeft gemaakt voor de Bredase biercultuur. Het serieuze gedeelte wordt afgewisseld met een programma door RvC. Met een knipoog werpen ook zij een blik op het afgelopen brouwjaar met doorgaans een suggestieve blik op de toekomst van Bredaas oudste nog werkende brouwerij: DE BEYERD!

Aandeelhouder worden? Zeer selectief geeft Brouwerij de Beyerd aandelen uit aan vaste gasten die middels een goede motivatie overtuigen niet te mogen ontbreken in dit gezelschap. Daarnaast wordt door de directie en RvC nauwlettend in de gaten gehouden of de Beyerd de actieve aandeelhouders nog kan herbergen op de Aandeelhoudersvergadering. info@beyerd.nl 

 

Gegevens

Datum:
27 maart
Tijd:
20:00 tot 23:30

Organisator

De Beyerd
Telefoon:
076 5214265
E-mail:
info@beyerd.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Café de Beyerd
Boschstraat 26
Breda, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie