HOME – OLD

FIETSTENUE,

Op de fiets in een BEYERD - 3 HOEFIJZERSTENUE? Klik dan hier voor informatie en mogelijkheden!

WAT EEN GEZELLIGHEID WEER!

Heerlijk . . . . .we zijn weer open. Dagelijks (behalve woensdag) is iedereen tot middernacht weer van harte welkom voor BORREL, LUNCH & DINER. Om het niet te moeilijk te maken, en zoveel mogelijk Beyerdgasten te kunnen ontvangen, is het niet mogelijk voor de borrel te reserveren. Kom dus gewoon naar de Beyerd en wij proberen u zo snel mogelijk een tafel aan te bieden. Dit past het meest bij ons idee van gastvrijheid. Voor lunch en diner kunt u gewoon reserveren. Wij zijn gestopt met het bezorgen van bier & diner. Wilt u uzelf toch nog eens thuis verwennen dan kunt natuurlijk altijd speciaalbieren bij ons afhalen. Ook de bierboxen zijn nog steeds te koop (zie hieronder).

BREDA BIERBOX
Hij is er weer ! Een box gevuld met 12 Bredase Bieren en een 75cl fles Beyerd Bier. Met deze box steunt u de Bredase Brouwers in deze moeilijke tijd! Bestel hem nu voor € 40,00 bij de Beyerd!

BEYERD SURPRISEBOX
Laat u verrassen met het Beyerdassortiment op grote en kleine fles! Uiteraard met een origineel Beyerdglas en èchte Beyerdnootjes! 4 grote en 3 kleine flessen Beyerdbier, Beyerd Bokaal en Beyerdnootjes voor € 35,00

Uiteraard kunt u ook weer de 'KLEINTJES VAN DE BEYERDBOX' bestellen. 6 x 2 flesjes Beyerd Bier voor € 30,00


De Beyerd Short Doc, geproduceerd door Nick Stuy.

Het bierbrouwproces zeer goed uitgelegd !

De geschiedenis van Breda !